Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskola, Salgótarján

6 Vélemény
frissítve 2020. január 3.

Leírás

A Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskola oktatásal fogllakozik.


Kulcsszavak:
Középiskola, Iskola, Szakképzés, Oktatás
Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Amit én tudok/látok a közgéről/közgében!

, több mint 2 évvel ezelőtt

hát..az én véleményem nem igazán lesz a legszebb..sajnos azt kell, hogy mondjam, ez az iskola egyenlő a 0-val! nem a tanításra értem, mert az igaz, hogy az itt kapott érettségivel a jövőben sok mindenre viheted.. inkább az iskolai közösségre gondolok.. a legtöbb diák lenéző, beképzelt, rossz indulatú! a tanári kar legtöbbje viszont kivételezik, de nagyon! amit a "kedvenc" megtehet, azt a másik nem..megteheti, csak az olyan következménnyel jár, amiben a kivételezett diák nem részesült! az osztályközösség sem olyan, mint amilyennek kellene lennie.. rengeteg a konfliktus, a klikkesedés.. összetartás pedig nincs! igaz, mindenhol van konfliktus és klikkesedés, de nem ennyire, mint ebben az iskolában! ha egy olyan diák megy az iskolában a folyosón, vagy bárhol, aki nem teheti meg azt anyagilag, mint az ott lévő "jó módú" gyerekek, az olyan szinten ki van nézve a sorból, mint még soha! róla beszélnek, lenézik őt, beszólnak neki, és még azért is, mert pl. tavalyi, vagy az előtti ruhában jött iskolába, ami már kiment a divatból. na mind1, ez az én véleményem, ha újra kezdhetném, biztos nem a közgébe jelentkeztem volna! de már most végig csinálom, ha már elkezdtem! sok sikert és kitartást azoknak, akik a közgébe mennek!! ;) :)
#közgé#lenézés#klikkesedés#kivételezés#rengeteg konfliktus
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem rendkívül szimpatikus ez az iskola!Bár még 8.osztályos tanuló vagyok,előttem áll a pályaválasztás. Ugye most több dolgot megtudtam az iskoláról,tanmenetéről,pedagógusokról,diákokról.A véleményem az,hogy aki ha csak egy kicsit is,de vonzódik a matematikához,vagy a pénzügyhöz,AZ JELENTKEZZEN!Fantasztikus iskola,mindenkinek csak ajánlani tudom!Nagyon elenyésző a retardált gyerek.bűncselekmény : NINCS!Én TUTI,HOGY A KÖZGÉT JELÖLÖM ELSŐ 3-NAK!!
#közgé#jellemzés#választás#legjobb#iskola#nógrádmegyében
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Közgé

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sznob gyerekek és tanárok a semmire...Semmi emberség empátia nincs a tanárokban...A számukra darabra vannak a gyerekek .... A matematika oktatás erős nagyon, de talán ennyi csak az menjen aki matematikusnak készül...A gyerekek az iskolában beképzeltek a fiúk pedig.....hát..hogy szépen fogalmazzak "lányosak"...Állandóan konfliktus alakul ki az osztályokban mert már mindenféle embereket felvesznek oda ...Hihetetlenül rossz a hangulat ...
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves Krisztike!
Én nem tudom te melyik iskolát nézted a Közgének, mert amiket írsz inkább a Bólyaira jellemző.
Én már 4 éve koptatom a Közgé padjait, és még nem volt gondom egy tanár "emberségével", azt is cáfolnám, hogy a tanároknak darabra vannak a gyerekek nincs kivételezés de azt nem mondhatja senki, hogy a tanár ok nélkül nem figyelne rá. Matematikai oktatás erős könyörgöm erről szól a Közgazdaság aki nem tudja a matekot az ne jöjjön a Közgébe. Vannak beképzelt gyerekek az tagadhatatlan de hol nincsennek?! Azt meg azért kikérném magunknak az összes fiú nevében, hogy lányosak lennénk, ezt az is mutatja hogy a sportolóink az szinte az összes sportban veri a város iskoláit és én nem hinném hogyha olyan kis lányok lennénk ez így lenne. Konfliktust pedig minednhol találunk mivel minden ember más és másak a nézetei én még nem tapasztalktam olyat hogy egy konfliktus ne simult volna el. Ja és a legfontosabb egyáltalán enm rossz a hangulat, ezt bárki megerősítheti aki nem írkál ilyen barom ságokat már bocsánat.
Üdv egy közgés srác!;)

közgé

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ahova én jártam álltalánosba az közel volta a Táncsicshoz és ennek következtében szinte minden nap elmentem mellette legalább kétszer. Ahogy én Léttam a sulit nem oda járó diákként nem nyerte el a teccésem, mert a lányok és fiúk a suli élőtt cigiztek kiabáltak... (szinte az egész suli)Szóval ne nagyon tanácsolom ezt a sulit senkinek, nekm is 1-2 rendes osztálytarsamból tök bunkót csinált az ottani környezet.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Úgy látom, neked a helyesírási kéziszótár sem nyerte el a tetszésed... Egyébként amiket leírtál, teljesen ostobaság. Minden iskola színvonala romlik, és általában pont az olyan emberektől, mint például Te, kedves Bence94 vagy Krisztikeee. Ha pedig szerinted az iskola bunkókat csinál az emberekből, akkor bele sem tudok gondolni, vajon Te milyen állatkertet csinálhattál már magad körül.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves K.E. a cinikusságot nem biztos, hogy itt kéne gyakorolni...Tudja minden embernek más az elvárása egy embertől, vagy egy iskolától...
Nekem a véleményem ez...és ha jól látom itt lehet véleményt írni, de nem biztos, hogy jól látom...:D
Bence94, úgy gondolom, nem magácskát minősítette, hanem az iskolát...Velem ellenben, mivel én ismerem a környezetet és így látom...
Azt sem értem, hogy azért, mert más véleményt mer mondani miért csinálna maga körül állatkertet...De igaz is, hisz ön közgés hogyan értené ...Ez a véleményem az iskoláról és nem csak nekem...Ha ez rosszul érint valakit akkor nem itt kell harcolni, hanem változtatni kell a hozzáálláson...Nem azzal lesz az iskolának nagy hírneve, hogy kötelező színházi előadásokat intéz el, hanem, hogy megválogatja, milyen embereket vesz fel...Sajnálom, ha megsértettem valakit a véleményemmel, én így gondolom és szerintem nem vagyok egyedül. Üdv:Krisztina

iskola

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kellemes 4 évre emlékszem én is vissza. Idén volt a 15 éves érettségi találkozónk, amikor szokás szerint itt tartottuk az osztályfőnöki órát, majd egy kellemes vacsora mellett jókat beszélgettünk.
Megalapozott képzést kaptunk a suliban. Szakképzett tanáraink voltak, szerettem őket.
Az osztályfőnökünknek kimondottan kedves osztály maradtunk.
Kinézetre nem sokat változott, viszont a tanítási rend más lett.
Összevonták a helyi kereskedelmi iskolával is.
Többféle képzés van érettségi után lévőknek is.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Arany J. Út 12
  3100  Salgótarján
  (32) 411 353
 2. Kissomlyó Út 1
  3100  Salgótarján
  (32) 410 414
 3. Váci Mihály Út 5
  3078  Bátonyterenye
  (32) 553 220
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete