Madách Imre Gimnázium - Salgótarján

12 Vélemények
Madách Imre Gimnázium - Salgótarján
Arany J. Út 12
3100 Salgótarján
Nógrád
(32) 411 353
(32) 411 104

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
23 máj. 1923

Leírás

Kulcsszavak:
Gimnázium, Középiskola, Gimnáziumi képzés, Oktatási Intézmény, Iskola, Német Nyelv, Oktatás, Alapítvány, Nyelvoktatás, Angol Nyelv, Imre, Támogatások, Madách
Madách Imre Gimnázium - Salgótarján a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon örülök,hogy ebbe a suliba járhatok.Színvonalas tudáshoz jutottam az évek során .Tanáraink nem kivételeznek ,mindig azt kérik számon amit leadnak anyagot.Vannak akadályok az első 2 évben ,aki nem ide való az kiesik és átmegy gyengébb iskolába,viszont aki tanul simán tud jól teljesíteni.Az érettségire jól felkészítenek és a tanulmányi jegyeink valóban a tudást mutatják.A diákok tisztelettudóak ,nincs klikkesedés.A tanórán figyelem van ,senki nem rendetlenkedik.Türelmesek a tanárok ,viszont amit kérnek be kell tartani.A programokra is szívesen emlékezek vissza.Sose fogom megbánni,hogy itt tölthettem gimis éveimet,mert van eredménye és alapvető műveltséggel kerülök ki érettségi után a nagybetűs életbe.

ftale
Madách

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádom ezt az iskolát. A tanárok kedvesek, segítőkészek, a programok nagyon jók, mindig lehet valamit tenni-venni. A közösség is jó, bár az a-s gyerekekre ráférne egy kis illemtan, de tudjuk, hogy a tesisek általában nagyszájúbbak :) Az angolórákat imádom, fénypontjai a napomnak. Kovácsné Túróczi Márta nagyon színvonalasan tanítja, és ami a legfontosabb, törődik velünk, neki bármit elmondhatunk, érdekli, hogy mi van velünk, tündér egy tanár, nagyon szeretem. A tesióra kicsit nehéz, de ha nem akarsz érettségizni belőle, akkor úgy is mindegy, lényeg, hogy átmenj. Jó döntés volt a Madách :)

presztizsét vesztett iskola

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A látszat néha csal, ez az iskola nem olyan színvonalas mint amilyennek látszik. A rendezvény szervezés, oktatás és kulturális programok színvonala messze elmarad a gimnáziumi szinttől. 2010-től egyre jobban romlanak az új évfolyam osztályainak tanulmányi eredményei, egyre kevesebb tanuló jut ki valamire való egyetemekre és főiskolákra ebből az iskolából. Külön kitérnék a nyelvoktatásra, ami egy kész vicc kicsit nyersen fogalmazva, de annál jobban helytálló, nem üti meg a BJG szintű nyelvoktatást. A közösségről is szólnék néhány szót, a hangulat kifejezetten családias, a diákok könnyen megtalálják a közös nevezőt társaikkal valamint tanáraikkal(ez azért nem minden esetben igaz). Akik viszont sportban gondolkoznak azoknak ajánlom ezt az iskolát, mert a testnevelésben nyújtott színvonal igen magas. Összességében nem azt mondom, hogy rosszul döntöttem, sem azt hogy jól, 4 év melegedésre ez az iskola tökéletesen alkalmas. 3/5
#Madách Imre Gimnázium
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ballagás megszervezése

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Akikkel beszéltem, nem kevés emberrel, ilyen szervezetlen és ballagási ünnepséget méltóságot nélkülöző találkozót még nem láttak! Ez nem a ballagókról szólt.

popeye
Madách

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azoknak ajánlom ezt a gimit, akik minden áron érettségit adó képzésre szeretnék íratni - finoman szólva - nem túl ambiciózus gyereküket. Ebben a suliban langyos erőfeszítéssel is meglesz. Aki viszont szorgalmas, jó képességű, ne itt pocsékolja az idejét.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Madách Imre Gimnázium - Salgótarján részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook